Kalite kontrol test kategorileri, farklı sektörlerde üretimin çeşitli aşamalarında gerekli bazı standartların tespit kapsamını sağlar. Böylece sektörünüzle ilgili son test kategorilerini ve bununla ilişkili tüm test cihazlarını görebilirsiniz. Sonuç olarak kalite kontrol test kategorileriyle sektörel gelişmeleri, son cihazları ve bunların kapsadığı son standartlar hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Farklı kalite kontrol test kategorileri için farklı kalite kontrol test tipleri mevcuttur. Bununla birlikte bazı kalite kontrol test cihazları farklı test kategorilerdeki farklı test tiplerini aynı anda uygulayabilmektedir.

Her koşulda dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, kalite kontrol cihazınızla, istenilen kalite kontrol standardında akreditasyona sahip olup olamayacağınızdır. Çünkü aynı kalite kontrol test tiplerinde dahi farklı standartlar olabilmekte, dahası cihazınız bu farklı standartlardan birine akredite olmayabilmektedir.

Enfor, ihtiyaç duyduğunuz standartları karşılayan kalite kontrol test cihazları konusunda ücretsiz danışmanlık hizmeti vermektedir. Test cihazı seçmeden, Enfor’la iletişime geçerek kurulumdan uygulamalara uzanan geniş kapsamda merak ettiğiniz her konuda bilgi alabilirsiniz.

Cihazlarda Test Kategorileri

  • Ambalaj Test Cihazları
  • Tekstil Test Cihazları
  • Polimer Test Cihazları
  • Metal Test Cihazları

Makalelerde Test Kategorileri

  • Ambalaj Testleri Kategorisi
  • Tekstil Testleri Kategorisi
  • Polimer Testleri Kategorisi
  • Metal Testleri Kategorisi
Vakumlu Sızıntı Testi ve Önemi #enfor #ambalajtestleri

Vakumlu Sızıntı Testi ve Önemi

Vakumlu sızıntı testi ve önemi çeşitli ambalajların sızdırmazlık özelliklerini garantiye almanız noktasında öne çıkmaktadır. Bununla birlikte PLC ve PET gibi plastik malzemelerin dışında, metal ve cam gibi malzemelerden oluşan ambalajları vakumla test etmek için güvenli bir test cihazı edinmelisiniz. Böylece basınçlı bir ortamda vakum dolayısıyla oluşacak güvenlik risklerini minimize edebilirsiniz.

Okumaya devam et

Kumaş Mukavemet Testinin Önemi #tekstil #kumasmukavemeti #enfor

Kumaş Mukavemet Testinin Önemi

Kumaş mukavemet testinin önemi öncelikle örülmüş kumaşlarda ortaya çıkmaktadır. Böylece kumaşlarda kullanılan atkı ve çözgü ipliklerinin basınca karşı direnç performansını değerlendirebilirsiniz. Bununla birlikte kumaş numunenizin farklı yönlerden dayanımını Newton biriminden ölçerek ilişkili standardını ölçebilirsiniz.

Okumaya devam et